Jurist handhaving

Handhaving Support detacheert Juristen handhaving door heel Nederland. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning bij achterstand of grote projecten; wij zorgen voor de juiste professional ter plaatse. Zij proberen zo veel als mogelijk juridische procedures te voorkomen. Door niet alleen uit te blinken qua inhoud, maar ook in de dienstverlenende communicatie, houding en gedrag. Soms is het volgen van Juridische stappen niet te vermijden. Onze juristen zijn er dan om u daarin te ontzorgen. Op welke manier dit gebeurt bepaalt u zelf. Dit kan door het inhuren van één van onze professionele interim Juristen of een door ons op te leiden junior Jurist. Wij beschikken over ruime ervaring op het gebied van handhaving omgevingsrecht (Wabo) en APV Bijzondere wetten.

Meer informatie of vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op

* Verplicht

Binnen enkele uren reactie
Advies op maat
Meer dan 10 jaar ervaring

Meer informatie of vragen over onze vacatures?

VRAGEN & ONDERSTEUNING

info@hsup.nl

DIRECT CONTACT

085 - 782 52 00

Contact

Op zoek naar iets anders?

“Wij werken sinds 2016 samen met Handhaving Support en hebben inmiddels 18 handhavers via dit bedrijf in dienst. De contacten met HSUP zijn heel prettig. Voor mij is het een grote meerwaarde dat ze veel kennis van de markt hebben en altijd zoeken naar oplossingen. HSUP geeft vanuit hun ervaring advies over de inzet van BOA’s en hoe we onze organisatie het beste kunnen vormgeven. Nu willen we verder optimaliseren en professionaliseren. "

- Robert Paling, coördinator handhaving en integrale veiligheid, Schouwen-Duiveland

“Handhaving Support vond en vindt kwalitatieve BOA’s of kandidaten en detacheert professionals die de stad als een jas aantrekken, terwijl ze er niet vandaan komen. Ze passen in onze club en weten hand in hand met onze vaste medewerkers de klus te klaren."

- Edwin Willems, hoofd Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte Stadstoezicht

Kwaliteit

Betrokken

Vertrouwen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze activiteiten, nieuws en meer!

Bedankt voor het aanmelden!