Detacheer een

Senior Handhaver/Teamcoördinator

Handhaving Support detacheert Senior Handhavers/Teamcoördinatoren door heel Nederland. Deze rol van meewerkend voorman/voorvrouw geeft stabiliteit binnen elk team. Deze mensen zijn voor (middel)lange termijn te plaatsen bij uw organisatie. Onderstaand het 'standaard' profiel dat wij gebruiken bij onze zoektocht. Uiteraard is dit af te stemmen op uw wensen.

Veel gemeentelijke handhavingsorganisaties zijn de afgelopen jaren gegroeid van een stadswachtorganisatie naar een integrale handhavingsorganisatie die alle facetten binnen het domein I APV aanpakken. Er is veel geïnvesteerd en er zijn grote stappen gemaakt wat betreft de kwaliteit van de Handhavers. Er is alleen veel minder aandacht besteed aan de medewerkers in het middenkader die verantwoordelijk zijn voor de operationele aansturing. Daarnaast zijn er geen specifieke opleidingen voor Senior Handhavers/Teamcoördinatoren. Hierdoor ontbreekt het nogal eens aan goede aansturing van handhavingsteams. Als die er wel is, zou een team veel efficiënter en kwalitatief beter kunnen functioneren.

Handhaving Support heeft meerdere Senior Handhavers/Teamcoördinatoren in dienst en in zijn netwerk. Zij kunnen  gemeenten voor korte en langere tijd ontzorgen als het gaat om de operationele aansturing van het handhavingsteam en daarmee een efficiency- en kwaliteitsslag maken. Dat kan zowel voor de dagelijkse aansturing als voor de begeleiding en coaching op specifieke onderwerpen zoals jeugd, ondermijning, Drank- en Horecawet, et cetera.

Het doel is ervoor te zorgen dat er een structuur wordt neergezet waarin gemotiveerde en gekwalificeerde handhavers goed hun werk kunnen doen en blijven doen. Tijdens het proces wordt er gekeken of er binnen het team een medewerker is die de rol van senior op zich kan nemen. Als dat niet het geval is, werven we een nieuwe Senior Handhaver.

Meer informatie of vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op

* Verplicht

Binnen enkele uren reactie
Advies op maat
Meer dan 10 jaar ervaring

Op zoek naar iets anders?

“‘Duidelijke voordelen’

De opdracht van ons bestuur was op zoek te gaan naar de ideale match tussen eigen mensen en ingeleend personeel…"

- Adriaan van Tilborg, teamleider handhaving, Dordrecht

“‘Ontzorgen’

“Onze eigen mensen kwamen te weinig in de wijk en waren te veel met het fiscale deel van hun werk bezig.…"

- Linda van der Lugt, teamcoördinator Toezicht & Veiligheid, Bernisse/Spijkenisse

“‘Optimaliseren en professionaliseren’

Wij werken sinds 2016 samen met Handhaving Support en hebben inmiddels zo’n 18 handhavers via dit bedrijf in dienst.…"

- Robert Paling, coördinator handhaving en integrale veiligheid, Schouwen-Duiveland

“Handhaving Support vond en vindt kwalitatieve BOA’s of kandidaten en detacheert professionals die de stad als een jas aantrekken, terwijl zij er niet vandaan komen.…"

- Edwin Willems, hoofd Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte Stadstoezicht (’s-Hertogenbosch)