Is dit iets voor u?

Selectieassessment

Is uw kandidaat geschikt voor een handhavings- of toezichthoudende functie in de publieke sector?

In het selectieassessment gaat het om de vraag of de nieuwe medewerker geschikt is voor de betreffende  functie. Wij werken bij voorkeur met een profielschets, rol- of competentieprofiel van de beoogde functie. Om een goed beeld te schetsen van de geschiktheid van de kandidaat, is het noodzakelijk om zicht te hebben op de context van de organisatie en het team. Er zijn selectieassessments voor Handhavers, Toezichthouders Drank- en Horecawet, Bouw- en Woningbouwtoezicht, Milieu-inspecteurs, Wijkcoördinatoren, Teamleiders handhaving et cetera.

Er zijn drie varianten van onderzoek (basis, standaard en uitgebreid) met elk een verschillende prijs, afhankelijk van de inzet van instrumenten, onderzoekstijd en grootte van de rapportage.

Basis
In aanvulling op de normale sollicitatieprocedure onderzoeken we het werk- en denkniveau en enkele persoonlijkheidskenmerken. Is de persoon in staat om samen te werken in teamverband, kan hij / zij goed luisteren, stressbestendig, is betrokkene zelfstandig genoeg en in staat om initiatief te nemen, kan iemand zich zorgvuldig uitdrukken en rapporteren.

Standaard
Een verdiepende blik op de persoon vanuit een diepgaander psychologisch onderzoek met een rapportage voor het management waarin ontwikkeladviezen voor de persoon duidelijk zijn benoemd. Uitkomst is een scherp beeld van iemands motieven en mogelijke blokkades. We toetsen dit o.a. door uitgebreide rollenspellen waarin het voor de functie gevraagde gedrag wordt getoetst.

Uitgebreid
Het standaard onderzoek wordt uitgebreid met een onderzoek naar de lichamelijke fitheid van de kandidaat. In specifieke gevallen kan het onderzoek ook worden uitgebreid met een onderzoek naar de mentale weerbaarheid.

Meer informatie of vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op

* Verplicht

Binnen enkele uren reactie
Advies op maat
Meer dan 10 jaar ervaring

Op zoek naar iets anders?

“‘Duidelijke voordelen’

De opdracht van ons bestuur was op zoek te gaan naar de ideale match tussen eigen mensen en ingeleend personeel…"

- Adriaan van Tilborg, teamleider handhaving, Dordrecht

“‘Ontzorgen’

“Onze eigen mensen kwamen te weinig in de wijk en waren te veel met het fiscale deel van hun werk bezig.…"

- Linda van der Lugt, teamcoördinator Toezicht & Veiligheid, Bernisse/Spijkenisse

“‘Optimaliseren en professionaliseren’

Wij werken sinds 2016 samen met Handhaving Support en hebben inmiddels zo’n 18 handhavers via dit bedrijf in dienst.…"

- Robert Paling, coördinator handhaving en integrale veiligheid, Schouwen-Duiveland

“Handhaving Support vond en vindt kwalitatieve BOA’s of kandidaten en detacheert professionals die de stad als een jas aantrekken, terwijl zij er niet vandaan komen.…"

- Edwin Willems, hoofd Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte Stadstoezicht (’s-Hertogenbosch)