Is dit iets voor u?

Teamassessment

Wat zijn de sterke kanten en ontwikkelpunten van het team? Hoe maak je een sterk handhavingsteam dat goed op elkaar is ingespeeld en klaarstaat voor elkaar?

In het teamassessment gaat het om de vraag welke sterke kanten en welke ontwikkelaspecten er binnen het team zijn. Dit is meer dan een optelsom van de individuele ontwikkelpunten. In het teamassessment geven we antwoord op de vraag hoe je een sterk handhavingsteam maakt dat goed op elkaar is ingespeeld en voor elkaar klaarstaat. We maken gebruik van een instrument om teamrollen in beeld te brengen en geven advies over de samenwerking tussen de verschillende rollen en typen mensen. Er zijn teamassessments voor teams in de publieke sector op gebied van handhaving, toezichthouden en inspectie.  Als vervolg op een teamassessment zetten we vaak op individueel niveau een verdiepend persoonlijk ontwikkelassessment in.

Er zijn drie varianten van onderzoek (basic, standard en extended) met elk een verschillende prijs, afhankelijk van de inzet van instrumenten, onderzoekstijd en grootte van de rapportage.


Informatiebrochure bekijken

Meer informatie of vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op

* Verplicht

Binnen enkele uren reactie
Advies op maat
Meer dan 10 jaar ervaring

Meer informatie of vragen over onze vacatures?

VRAGEN & ONDERSTEUNING

info@hsup.nl

DIRECT CONTACT

085 - 782 52 00

Contact

Op zoek naar iets anders?

“Wij werken sinds 2016 samen met Handhaving Support en hebben inmiddels 18 handhavers via dit bedrijf in dienst. De contacten met HSUP zijn heel prettig. Voor mij is het een grote meerwaarde dat ze veel kennis van de markt hebben en altijd zoeken naar oplossingen. HSUP geeft vanuit hun ervaring advies over de inzet van BOA’s en hoe we onze organisatie het beste kunnen vormgeven. Nu willen we verder optimaliseren en professionaliseren. "

- Robert Paling, coördinator handhaving en integrale veiligheid, Schouwen-Duiveland

“Handhaving Support vond en vindt kwalitatieve BOA’s of kandidaten en detacheert professionals die de stad als een jas aantrekken, terwijl ze er niet vandaan komen. Ze passen in onze club en weten hand in hand met onze vaste medewerkers de klus te klaren."

- Edwin Willems, hoofd Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte Stadstoezicht

Kwaliteit

Betrokken

Vertrouwen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze activiteiten, nieuws en meer!

Bedankt voor het aanmelden!