Detacheer een

Teamleider handhaving

Onze handhavingsprofessionals en adviseurs hebben ruime ervaring in het aansturen van handhavingsteams van zowel kleinere als grote gemeenten. Zij staan voor u klaar om u ambities te realiseren en tijdelijke problemen op te lossen.

Onze interim Teamleiders zijn gedreven professionals met passie. Zij kunnen u zowel voor de korte als voor de langere termijn ontzorgen. Zij sturen de (Senior) Handhavers aan, leggen een verbinding met alle belanghebbenden, implementeren strategische keuzes van het bestuur en helpen bij het verder professionaliseren van de afdeling. Zij willen verwachtingen overtreffen en zorgen voor resultaat.

Wij kunnen u ook helpen om intern of extern de juiste kandidaat te vinden om de positie van Teamleider definitief te vervullen.

 

Meer informatie of vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op

* Verplicht

Binnen enkele uren reactie
Advies op maat
Meer dan 10 jaar ervaring

Meer informatie of vragen over onze vacatures?

VRAGEN & ONDERSTEUNING

info@hsup.nl

DIRECT CONTACT

085 - 782 52 00

Contact

Op zoek naar iets anders?

“Wij werken sinds 2016 samen met Handhaving Support en hebben inmiddels 18 handhavers via dit bedrijf in dienst. De contacten met HSUP zijn heel prettig. Voor mij is het een grote meerwaarde dat ze veel kennis van de markt hebben en altijd zoeken naar oplossingen. HSUP geeft vanuit hun ervaring advies over de inzet van BOA’s en hoe we onze organisatie het beste kunnen vormgeven. Nu willen we verder optimaliseren en professionaliseren. "

- Robert Paling, coördinator handhaving en integrale veiligheid, Schouwen-Duiveland

“Handhaving Support vond en vindt kwalitatieve BOA’s of kandidaten en detacheert professionals die de stad als een jas aantrekken, terwijl ze er niet vandaan komen. Ze passen in onze club en weten hand in hand met onze vaste medewerkers de klus te klaren."

- Edwin Willems, hoofd Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte Stadstoezicht

Kwaliteit

Betrokken

Vertrouwen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze activiteiten, nieuws en meer!

Bedankt voor het aanmelden!