Werving en selectie

Zoekt u een betrouwbare partner voor de werving en selectie van een vaste kracht binnen het domein Veiligheid en Leefbaarheid? Dan is Handhaving Support u graag van dienst!

Het vinden van de juiste medewerker is een vak apart en kost (veel) tijd. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in huis op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Door ons specialisme weten wij waar de juiste mensen te vinden zijn en hoe wij ze kunnen binden. In de selectie kijken wij verder dan het cv van een kandidaat, want niet alleen diploma’s en werkervaring tellen. Mentaliteit en persoonlijkheid zijn minimaal net zo belangrijk om tot een succesvol dienstverband te komen.

Via een duidelijk stappenplan zijn wij u graag van dienst bij de werving en selectie van uw nieuwe medewerker. Dat doen wij als volgt:

  1. In een gesprek met één van onze ervaren Accountmanagers zet u het profiel uit bij Handhaving Support. Er wordt in dit gesprek uitgebreid de tijd genomen om het zoekprofiel duidelijk te krijgen voor beide partijen. Niet alleen de harde, maar vooral ook de zachte criteria bespreken we met elkaar.
  2. Na een overdracht door de Accountmanager, gaat ons recruitmentteam aan de slag met de zoektocht. Wij zetten de vacature uit op verschillende kanalen en zorgen ervoor dat wij de juiste aanwas aan kandidaten binnen krijgen.
  3. Op basis van de besproken criteria maken wij een voorselectie uit alle kandidaten die zich hebben gemeld voor de vacature. De overgebleven kandidaten krijgen een uitgebreid telefonisch interview en worden als ze geschikt zijn, uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met onze Accountmanager.
  4. In het gesprek met de Accountmanager gaan wij de diepte in om te zien of de kandidaat voldoet aan de harde en zachte criteria. Om dit goed te toetsen, nemen wij altijd praktijksituaties als voorbeeld om te zien hoe een kandidaat denkt en te werk gaat.
  5. Als uit de selectiegesprekken blijkt dat een kandidaat voldoet aan de eisen die u samen met Handhaving Support heeft opgesteld, doen wij nog een laatste check: een referentie-onderzoek. Ons doel is minimaal één referent te spreken over het functioneren van de betreffende kandidaat.
  6. Als bij een referentie-onderzoek bevestigd wordt dat wij de juiste persoon of personen hebben gevonden, stellen wij de kandidaat of kandidaten graag aan u voor. Dit doen wij allereerst digitaal, maar daarna ook graag persoonlijk om te zien of u onze mening deelt.
  7. Als u overtuigd ben van de kwaliteiten van één of meerdere kandidaten, dan is het aan u als werkgever om de betreffende kandidaat een aanbod te doen om in dienst te treden. Eventueel kunnen wij dit deel ook voor u uit handen nemen. Als u dit in eigen beheer wilt houden, kunnen wij u desgewenst advies geven over onder andere contracten en voorwaarden.

Onze werkwijze is gebaseerd op vertrouwen. Wij nemen uw opdracht graag exclusief aan en zorgen ervoor dat deze wordt vervuld. De ‘fee’ voor de werving en selectie betaalt u in twee delen aan ons. Een vast eerste deel bij het verstrekken van de opdracht en deel twee na het vervullen van de opdracht. Het totaal van de som is gebaseerd op een percentage van het brutojaarloon van de nieuwe medewerker.

Meer informatie of vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op

* Verplicht

Binnen enkele uren reactie
Advies op maat
Meer dan 10 jaar ervaring

Meer informatie of vragen over onze vacatures?

VRAGEN & ONDERSTEUNING

info@hsup.nl

DIRECT CONTACT

085 - 782 52 00

Contact

Op zoek naar iets anders?

“‘Duidelijke voordelen’

De opdracht van ons bestuur was op zoek te gaan naar de ideale match tussen eigen mensen en ingeleend personeel…"

- Adriaan van Tilborg, teamleider handhaving, Dordrecht

“‘Ontzorgen’

“Onze eigen mensen kwamen te weinig in de wijk en waren te veel met het fiscale deel van hun werk bezig.…"

- Linda van der Lugt, teamcoördinator Toezicht & Veiligheid, Bernisse/Spijkenisse

“‘Optimaliseren en professionaliseren’

Wij werken sinds 2016 samen met Handhaving Support en hebben inmiddels zo’n 18 handhavers via dit bedrijf in dienst.…"

- Robert Paling, coördinator handhaving en integrale veiligheid, Schouwen-Duiveland

“Handhaving Support vond en vindt kwalitatieve BOA’s of kandidaten en detacheert professionals die de stad als een jas aantrekken, terwijl zij er niet vandaan komen.…"

- Edwin Willems, hoofd Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte Stadstoezicht (’s-Hertogenbosch)

Kwaliteit

Betrokken

Vertrouwen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze activiteiten, nieuws en meer!

Bedankt voor het aanmelden!