Werving en selectie

Zoekt u een betrouwbare partner voor de werving en selectie van een vaste kracht binnen het domein Veiligheid en Leefbaarheid? Dan is Handhaving Support u graag van dienst!

Het vinden van de juiste medewerker is een vak apart en kost (veel) tijd. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in huis op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Door ons specialisme weten wij waar de juiste mensen te vinden zijn en hoe wij ze kunnen binden. In de selectie kijken wij verder dan het cv van een kandidaat, want niet alleen diploma’s en werkervaring tellen. Mentaliteit en persoonlijkheid zijn minstens zo belangrijk om tot een succesvol dienstverband te komen.

Via een duidelijk stappenplan zijn wij u graag van dienst bij de werving en selectie van uw nieuwe medewerker. Dat doen wij als volgt:

  1. In een gesprek met één van onze ervaren accountmanagers zet u het profiel uit bij Handhaving Support. Er wordt in dit gesprek uitgebreid de tijd genomen om het zoekprofiel duidelijk te krijgen voor beide partijen. Hierin komen zowel de harde als de zachte criteria aan de orde.
  2. Na een overdracht door de Accountmanager, gaat ons recruitment team op zoek naar de juiste kandidaat. Dit doen wij door gebruik te maken van ons grote netwerk, het breed adverteren van de functie en kandidaten rechtstreeks te benaderen.
  3. Op basis van de besproken criteria maken wij een voorselectie uit de kandidaten met wie wij in contact zijn gekomen. Deze kandidaten krijgen een uitgebreid telefonisch interview en worden, als ze door deze voorselectie komen, uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met onze accountmanager.
  4. In het gesprek met de accountmanager gaan wij de diepte in om te zien of de kandidaat voldoet aan de harde en zachte criteria. Om dit goed te toetsen, nemen wij altijd praktijksituaties als voorbeeld om te zien hoe een kandidaat denkt en te werk gaat.
  5. Als uit dit persoonlijk gesprek blijkt dat een kandidaat voldoet aan de eisen die u samen met Handhaving Support heeft opgesteld, doen wij nog een laatste check: een referentie-onderzoek. Ons doel is minimaal één referent te spreken over het functioneren van de betreffende kandidaat.
  6. Als bij een referentie-onderzoek bevestigd wordt dat wij de juiste kandidaat hebben gevonden, stellen wij deze graag aan u voor. Dit doen wij allereerst digitaal, maar daarna ook graag persoonlijk om te zien of u onze mening deelt.
  7. Als u overtuigd bent van de kwaliteiten van de kandidaat, dan is het aan u om de betreffende kandidaat een arbeidsvoorwaardelijk aanbod te doen. Eventueel kunnen wij dit voor u uit handen nemen of u adviseren over de arbeidsvoorwaarden.

Onze werkwijze is gebaseerd op vertrouwen. Wij nemen uw opdracht graag exclusief aan en zorgen ervoor dat deze wordt vervuld. De ‘fee’ voor de werving en selectie betaalt u in twee delen. Een vast eerste deel bij het verstrekken van de opdracht en deel twee na het vervullen van de opdracht. Het totaal van de som is gebaseerd op een percentage van het bruto jaarloon van de nieuwe medewerker.

Meer informatie of vragen over onze diensten?

Neem contact met ons op

* Verplicht

Binnen enkele uren reactie
Advies op maat
Meer dan 10 jaar ervaring

Op zoek naar iets anders?

“‘Duidelijke voordelen’

De opdracht van ons bestuur was op zoek te gaan naar de ideale match tussen eigen mensen en ingeleend personeel…"

- Adriaan van Tilborg, teamleider handhaving, Dordrecht

“‘Ontzorgen’

“Onze eigen mensen kwamen te weinig in de wijk en waren te veel met het fiscale deel van hun werk bezig.…"

- Linda van der Lugt, teamcoördinator Toezicht & Veiligheid, Bernisse/Spijkenisse

“‘Optimaliseren en professionaliseren’

Wij werken sinds 2016 samen met Handhaving Support en hebben inmiddels zo’n 18 handhavers via dit bedrijf in dienst.…"

- Robert Paling, coördinator handhaving en integrale veiligheid, Schouwen-Duiveland

“Handhaving Support vond en vindt kwalitatieve BOA’s of kandidaten en detacheert professionals die de stad als een jas aantrekken, terwijl zij er niet vandaan komen.…"

- Edwin Willems, hoofd Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte Stadstoezicht (’s-Hertogenbosch)