Handhaving Support

Collega Guy Thess overleden

31-05-12

Na een kort ziekbed is gisteren onze collega Guy Thess overleden. Wij zullen hem blijven herinneren als een opgewekt en monter mens. Ondanks het naderende einde bleef hij positief en maakte hij zich meer druk om zijn omgeving dan om hemzelf.

Guy is in 1958 geboren in Eupen, België. Hij is begonnen in de keuken en hij heeft zich opgewerkt tot chef kok.  Na een hartaanval werd hem afgeraden om nog in de keuken te werken. Hij is toen op zoek gegaan naar een baan die bij hem paste en handhaving zat hem als gegoten. Vriendelijk, helder en rechtvaardig. Guy is in 2011 gestart in de gemeente Utrecht en dat voelde gelijk als een warm bad en hij heeft het daar enorm naar zijn zin gehad. Aangezien de opdracht zou stoppen eind dit jaar hebben wij naar een nieuwe uitdaging uitgekeken en dat werd IJsselstein. In de tussentijd waren er wel weer uitzaaiingen geconstateerd, maar dat weerhield hem en ons niet om toch de uitdaging aan te gaan. Guy had daar enorm veel zin in om in IJsselstein, waar hij ook woonde, vorm te gaan geven aan het parkeerbeleid en zo ook zijn zinnen te verzetten. De tijd die hem gegeven werd wilde hij  op een zo normaal mogelijk manier doorbrengen. Helaas gooide een hersenbloeding roet in het eten. Meer complicaties volgende en hij is toen overgebracht naar de Hospice Kromme Rijnstreek in Houten, waar de vrijwilligers met enorm veel aandacht en liefde hun werk deden. Guy heeft daar nog van genoten. Ook is hij nog met Stichting Ambulance Wens naar de plek in België gegaan samen met zijn vrouw Yvonne waar zij elkaar hebben ontmoet.

Ondanks dat het te verwachten was is het nieuws enorm hard aangekomen bij alle collega’s. Wij leven mee met de familie en vrienden en nemen volgende week dinsdag afscheid van Guy.

Relevant nieuws