Handhaving Support

Coronavirus

23-03-20

Lees hier meer over de wijze waarop Handhaving Support de maatregelen en voorschriften omtrent COVID-19 toepast en naleeft binnen de gehele organisatie.

Handhaving Support heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Om ervoor te zorgen dat kennismakingsgesprekken met sollicitanten gewoon door kunnen gaan, voeren wij momenteel deze gesprekken online via beeldbellen. Dit kan via Zoom in onze speciale Zoom Room of via Skype, FaceTime of Whatsapp. Juist gezien de huidige omstandigheden blijven wij hard op zoek naar handhavers. Is het toch nodig om elkaar fysiek te ontmoeten, dan zullen wij geen handen schudden en houden we te allen tijde minstens 1,5 meter afstand. Onze vergaderruimtes zijn hier prima op ingericht.

Daarnaast hebben wij  voor al onze handhavers speciale, herbruikbare mondkapjes besteld met de tekst “Handhaving” bedrukt op de voorzijde. Deze worden persoonlijk maar contact-loos door onze projectleiders bij de gemeente afgegeven of per post bij onze collega’s bezorgd.

Ook op het kantoor in Gouda worden de voorschriften netjes nageleefd. Meer collega’s werken thuis en als we toch op kantoor zijn, is er een afgesproken maximum aantal aanwezigen, zodat er te allen tijde 1,5 meter afstand kan worden bewaard. De gebruikte werkplekken worden aan het begin en aan het einde van de werkdag ontsmet zodat we altijd een schone werkplek behouden.

Heb je vragen, wil je iets melden, zoek je even iemand om mee te sparren of heb je advies nodig? Onze projectleiders staan elke dag klaar om onze collega’s bij te staan en waar mogelijk te ondersteunen in deze bijzondere tijden.

Wil jij graag je steentje bijdragen aan de maatschappij? Solliciteer dan nu op één van onze vacatures: www.handhavingsupport.nl/vacatures

Relevant nieuws