Handhaving Support

HSUP bestaat 10 jaar!

20-04-18

Afgelopen 12 april 2018 was er het HSUP jubileumfeest waar wij ons 10 jarig bestaan vierden. Wat gaat de tijd toch snel! We hebben ontzettend genoten en waren blij dat zoveel van onze collega’s erbij konden zijn.

In de afgelopen 10 jaar zijn er enorm veel ontwikkelingen geweest en zijn we flink gegroeid. We willen dan ook alle aanwezigen, maar uiteraard ook onze partners, leveranciers en andere relaties bedanken voor de samenwerking van de afgelopen jaren. Zonder jullie zou het niet mogelijk zijn geweest, dus dank allemaal!

De sfeer van het feest was enorm goed, de verschillende hapjes vielen goed in de smaak en de DJ’s zorgde voor de muziek. We hebben we heel wat voetjes van de vloer zien gaan! Leuk om te zien dat iedereen ervan genoot en een leuke avond had. We hebben de foto’s van/voor onze medewerkers geplaatst in de besloten FB groep ‘Medewerkers van Handhaving Support’. Deze zijn erg goed gelukt!

Na terugkijken op een mooie tijd is onze blik nu gevestigd op de toekomst. Deel hiervan is onze nieuwe huisstijl met bijbehorend logo, een nieuwe website in ontwikkeling en enorm veel energie om onze (nieuwe) diensten nog breder in de markt uit te zetten. Houdt de website in de gaten voor het komende nieuws!

Relevant nieuws