Handhaving Support

Onze handhavers op TV!

15-08-18

Vanaf 31 augustus 2018 is de TV-serie ‘De Handhavers’ weer van start gegaan op SBS6. In verschillende afleveringen zullen onze collega’s van Handhaving Support – team Schouwen-Duiveland - te zien zijn.

Wij zijn enorm trots op onze (bijna bekende) collega’s in het veld en verder ook erg enthousiast om te zien dat er nog meer aandacht komt voor de brede handhaving. Dus mis het niet, houdt het nieuws goed in de gaten, zet de TV of recorder aan voor de eerste aflevering en laat ons vooral weten wat jullie ervan vonden!

Over de serie:
In de reality-serie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe treden ze op bij overredingssituaties? Op die vraag krijgt de kijker antwoord tijdens dit kijkje in de keuken.

Mocht je een aflevering van ‘De Handhavers’ hebben gemist, dan kan je deze altijd terugkijken via de volgende link: https://www.sbs6.nl/programmas/de-handhavers/

Relevant nieuws